Wie zijn wij?

VANENCO bvba werd opgericht door GEERT en IVAN OLIESLAGERS en startte begin 1994 als familiaal schrijnwerkerbedrijf door overname van het bedrijf van de gebroeders DE SAEGER. Zij gingen verder met het machinepark en de vakkennis van drie generaties massieve houtbewerking.Het uitgebreide complex van gebouwen en overdekte opslagruimten van VANENCO is gesitueerd in het centrum van Willebroek.

Het gamma van ramen en deuren in hout werd al gauw uitgebreid met complexer constructiewerk en hedendaagse toepassingen van metaal, kunststoffen en elektriciteit. Zonwering, ramen, deuren in aluminium, rolluiken en automatisering voor deze werden voorlopig het nieuwe gamma. Mooie voorbeelden waar al deze disciplines aan bod kwamen waren de wachtlokalen voor de TGV, Tallis en Eurostar in het Zuidstation te Brussel en de standenbouw voor Flair, Libelle en het Davidsfonds.Voor de professionele klanten kantoor en winkelinrichting werd in 2000 het bedrijf bvba VANENCO INTERIEUR opgericht. Het machinepark werd volledig vernieuwd en uitgebreid met gesofistikeerde apparatuur om efficiënter en meer kwalitatief te kunnen werken.

Het maatwerk voor ons particulier cliënteel dat via beurzen werd voorgesteld,kende van in het begin een groot succes. De goede prijs/kwaliteit verhouding door de familiale no-nonsense aanpak werd door de klanten gewaardeerd. Vanenco produceert en plaatst parketten, meer in het bijzonder de traditionele massieve eiken plankenvloeren maatkasten, dressings, keukens, trappen, binnendeuren en algemene interieurbouw.